Červnový víkend ve Velkém Dřevíči

 

Již 5. ročník Dřevíčské lávky se uskuteční v sobotu 18. června na koupališti ve Velkém Dřevíči. Soutěžící i diváci se opět budou moci těšit na dvě lávky spojující břehy dřevíčského koupaliště a na spoustu zábavných disciplín, včetně novinek, které připravujeme. Nebude chybět ani atraktivní doplňkový program. Již tradičně budou návštěvníci seznámeni s novinkami automobilů Citroën z autosalonu ACBOOM Dvůr Králové na Labem, Hitradio Magic již podruhé vyšle svůj promo-team, dětský soutěžní stánek zde bude mít i Česká pojišťovna a to jsou jen střípky toho co letos ve Dřevíči uvidíte. Novinkou v letošním roce bude dětská stage , kde mimo jiné budou mít mladí návštěvníci šanci shlédnout pohádkové představení, nebude chybět ani skákací hrad a nafukovací balónky. Samozřejmostí bude i množství občerstvení. Zábavné odpoledne začne těsně po obědě, kdy budou probíhat prezentace soutěžících a volné tréninky a ve 14 hodin vše vypukne naostro, to vše pod taktovkou moderátora Martina Bohadla, člena divadla Ypsilon. V přestávce i po celé odpoledne uvidíte umění na chůdách v podání Long Vehicle Circus, finalisty soutěže Česko Slovensko má talent. Na závěr je připravena hudební produkce s kapelami Trilobeat, Asacra a Plazma rock.

            Předvečer Dřevíčské lávky, v pátek 17.června, se uskuteční koncert Lávka rock, kde uvidíte a uslyšíte kapely Nil, N.V.Ú., Tleskač a Czech Sepultura revival. Koncert začíná v 19 hodin.

            Zábavný víkend skončí v neděli 19. června tradičním dětským dnem od 14:00 hod. Čekat můžete opět zábavné odpoledne plné soutěží i ukázek pro děti i dospělé, kterým bude provázet moderátorka Lucie Peterková. Hlavní hvězdou odpoledního programu bude kouzelník Tommy. Nebude chybět oblíbený dětský kolotoč, skákací hrad, cukrová vata, balónky s héliem, ukázky hasičské techniky, projížďky na koních a na různých plavidlech na vodě, přechod lávky přes vodu, apod. Děti si budou moci vyzkoušet své dovednosti v mnoha soutěžích jako např. skákání v pytlích, průlez tunelem, hod na různé cíle, kousání koláčů se zapečenými mincemi, plivání fazolí na dálku a mnoho dalších originálních soutěží. Za účast v jednotlivých soutěžích budou děti odměněny Dřevíčskými dukáty, které si pak budou moci vyměnit za různé ceny, kde hlavní cenou jsou již tradičně poukázky na vyhlídkový let dle vlastního výběru.

Průběžné informace můžete najít na www.velkydrevic.cz  

 

Plakát

 

 

 

V roce 2024 náš spolek podpořili:

Nadace Via, Město Hronov

 

 

V roce 2023 náš spolek podpořili:

Nadace Via, Město Hronov, Albi, GP BAU s.r.o., Umlauf

 

V roce 2022 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Albi

 

V roce 2021 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Albi

 

V roce 2020 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Albi, Umlauf

 

V roce 2019 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Albi, Umlauf, Wimex

 

V roce 2018 náš spolek podpořili:

Albi, Město Hronov

 

V roce 2017 náš spolek podpořili:

Albi, Wikov MGI a.s., Město Hronov, Petr Čuhanič, PINstudio Jan Záliš

 

V roce 2016 náš spolek podpořili:

Albi, Wikov MGI a.s., Město Hronov, Petr Čuhanič

 

V roce 2015 náš spolek podpořili:

Albi, Wikov MGI a.s., Město Hronov, Kadeřnictví Marcela Pavlíčková, Petr Čuhanič

 

V roce 2014 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Erika copy, Umlauf, Miroslav Vlach, Petr Čuhanič, Kateřina Smutná

 

V roce 2013 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Fond T-Mobile, Bezedos, CES-EKO, Trees s.r.o., Proto.cz, s.r.o., Martin Dankanič, David Matyska, Miroslav Vlach, Petr Čuhanič

 

V roce 2012 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Rivet Factory Česká republika s.r.o., Kateřina Smutná, Petr Čuhanič

 

Děkujeme za podporu.

 

 

Zbečník náš domov, z.s.

Zbečník 117
Hronov
549 31
+420 602 372 340 info.zbecnik@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode